Nupurs mat

Nyttig, god, onyttig ja mat av alla slag

I'm in love with all these material things

Publicerad 2011-04-04 20:51:57 i Allmänt


Japp I'm in looooooove i alla dessa underbara saker. Jag har från förra månaden börjat samla på Chanel nagellack och fått ihop till 3 st. Jag får köpa en varje månad vid löning. Finns i så många härliga färger. Och jag ÄLSKAR starka färger. Nästa nagellack ska bli Vendetta, en härlig lila färg. Sen vet man inte, kanske blir det en till. Who knows.

Förra veckan köpte jag ett par glasögon från Marc Jacobs. I love them, men blev ganska sur sen när jag såg att
det var stor prisskillnad på internet. Skit tänkte jag eftersom jag inte hade plomberat dem. Men det får vara. Man ska inte gråta över spilld mjölk eller vad det man säger.


Har även kollat en dessa glasögon från Rayban som jag INTE ska köpa, inte nu iallafall.

Wayfarerna ska jag köpa till min man i födelsedagspresent, men tills dess så har väl det kommit nyare och finare modeller.

Just nu har jag en period som jag vill köpa allt jag ser. Jag kan inte få allt jag ser, men jag vill gärna tro det. Plånboken måste verkligen stängas för jag ska faktiskt ha en stor bröllopsfest i sommar och det kommer att kosta en hel del och då ska jag verkligen inte kolla in onödiga matriella saker. Men jag kan verkligen inte låta bli. Jag har alltid varit beroende av att köpa saker i alla slag. Ibland skäper jag mig och inte handlar så mycket men sen kommer dessa perioder där jag handlar alldeles alldeles för mycket. Hälften av det använder jag nog inte ens
Vem blir inte glad av att shoppa lite?

Hittade dessa underbara skor på Halens. Dessa ska jag nog köpa eftersom klacken verkar vara perfekt. Ha dem som vardagsskor i sommar. 

<a href="http://www.halens.se/Product/058643?tm=94"><img src="http://halens.scene7.com/is/image/Halens/129111067345259280?$halens-product-main$" alt="Sko" /></a


Passar perfekt med denna snygga rosa väska. Den väskan jag har nu har jag haft sedan september så det är dags för en ny.
<a href="http://www.halens.se/Product/056959?tm=94"><img src="http://halens.scene7.com/is/image/Halens/128712977596488961?$halens-product-main$" alt="Väska" /></a>

Som sagt så har jag haft en galen shopping vecka. I lördags hade jag inget internet hemma så jag åkte tidigare till jobbet för att köpa lite nya sareesar som jag hade sett dagen innan. Jag älskar verkligen saree men det konstiga är att jag inte än idag vid 31 års ålder inte vet hur man tar på sig en. Det är alltid Karishmas och Tasmias mamma som får hjälpa mig. By the way är hon den som är bäst på att sätta på en saree.
Det blev dessa sexy ones
 Om jag kunde så hade jag köpt modellen också och satt dit mitt huvud. Hoppas att dem är lika fina som på bilderna. Jag har beställt många sareesar på nätet och gillat varenda en. Så nu får vi hoppas att det blir någon bengal fest eller bröllop så att jag kan bära någon av dessa.
Måste nästan ha en lite bollywood fest så vi kan bära dessa och ta en massa kort.

Här är lite kort från min första Bollywood middag när jag fyllde 30 år.

Nej nu ska jag vara social och kolla på tv.


Kommentarer

Postat av: Helena

Publicerad 2011-04-04 21:50:42

Snygga nagellack! Själv håller jag mig till depend eller hm! (för snål för chanel!)

Förresten, du kommer att vara mucho snygg i dina nya sarees!

Nu har jag sorg här i Solna, mamma har åkt hem, kommer att bli mycket tomt utan hennes sällskap!

Vi hörs!

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-04-04 23:07:46

Ja men jag borde köra hm också men nu får det bli Chanel så länge det går. Ja jag förstår att det blir tomt utan mamma Karin . Alva kommmer att sakna henne också. Men snart kommer väl Mia och hälsar på.

Postat av: Katarina

Publicerad 2011-04-11 11:41:16

Hej,



Va kul att du har hittat produkter hos oss. Jag kan lova att både väskan och skorna är lika fina i verkligheten som på bild. :-)



Soliga hälsningar

Katarina

Halens AB

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela