Nupurs mat

Nyttig, god, onyttig ja mat av alla slag

Glamglow Super -mud clearing treatment för problem hy

Publicerad 2017-03-31 04:00:35 i Allmänt

Som ni vet så har jag under större del av mitt liv  haft problemhy. Acne, fet hy, ojämnigheter osv. Så därför passade jag på att även köpa Glamglow Super -mud clearing treatment som ska vara perfekt för hy som min. 

Vikt ca 34g. Pris 465kr på Kicks.
Perfekt för vuxna med så kallad ungdomshy. Passar utmärkt för män också.
Denna mask har ingen härligt doft som Sonic blue masken.
Kan användas i hela ansiktet eller bara på små områden t ex på en finne. 
Man kan ha den i 5-30 min. Jag använde min i 30 min.

Rengjorde hyn som vanligt. Applicerade ett ganska tunt lager. Fick en stickig känsla i ansiktet ganska så snabbt.

Skillnad från Sonic masken är att med denna ser man porerna på en gång .

Tydliga porer runt näsan
Stelnar rätt så fort utan en obehaglig känsla

Masken stelnar ganska snabbt utan en obehaglig känsla.

Efter 30 min var det bara att skölja med ljummet vatten. 

Så fin såg hyn ut efteråt.

Känslan precis som den andra masken är uppfriskande. Huden känns väldigt len och fin. Som om all smuts kom ut.

Använde sedan Superdrugs egna E vitamin serie som jag köpte i England . Först deras ansiktsolja, ögonkräm och sist nattkräm. Skriver om den serien senare. 

Glamglow Gravitymud Sonic Mask

Publicerad 2017-03-30 13:31:30 i Allmänt

Jag har länge sett massor med bilder och inlägg om Glamglow mask på instagram. Trodde först att det var en ansiktskräm. Blev lite intresserad när jag såg att fler och fler makeup-artister använde det och gjorde mycket positiv reklam för den. De små brukarna är ju också en fröjd för ögonen . Verkligen snygga . Till en början fanns det inga masker i Sverige. Dem är rätt så dyra i USA också . Ca 69 dollar ligger en burk på. Och med frakten så skulle det bli ganska så dyrt. Normalt så skulle jag nog inte kunna vänta men hade fullt upp så jag glömde bort det. Men så en dag kom jag på att fan jag har ju glömt bort om maskerna och såg att Kicks har ju dem nu. Perfekt. Jag ville köpa alla men det skulle bli många tusenlappar. 

Varför de så speciella? De är framtagna av ett par som kommer från Hollywood med vänner som är skådespelare. Idag används det flitigt inom nöjesbranschen . Många kändisar och makeup-artister . Varje mask ska vara unik och lukta gott. De innehåller massor med nyttiga ämnen för huden. Den jag har varit mest sugen på var just Glamglow Gravitymud sonic mask. Den var från början bara en limited edition variant. Originala är silverfärgad och denna är metallic blå. Så jag beställde den plus 2 andra som jag kommer att skriva om senare. 

Paketet

Förpackningarna är väldigt snygga . Det står Hello sexy när man öppnar den. Just denna mask kostar 565kr i Sverige och den har även med en applikationsborste.  Burken supersnygg 

Lukar gott lite fruktigt och kanske lite godisaktigt. Lätt att applicera med borsten. Det jag borde ha tänkt på var att ha ganska mycket mask . Fick lägga på lite extra sedan.


Ca 20-30 minuter ska man ha den på. Jag hade min i 30 minuter. Passade på att diska. Detta är en peel off mask.  Sedan var det bara att dra av den från ansiktet . Det gick väl ganska okej , hade jag haft lite till så hade det varit väldigt enkelt.  Det rester som var kvar var det bara att skölja med varmt vatten. Huden kändes fräsch och tajt efter endast 1 gång. Denna mask ska man använda helst 2 dagar i rad.  I morse när jag sminkade mig så satte sig foundationen  mer jämt. Så  jag har bara bra saker att säga än så länge. 

Jag kommer att skriva om de andra också .  

Varje burk väger ca 40g.

Lets try this again

Publicerad 2017-03-30 10:32:14 i Allmänt

Hej 

Tänkte att jag skulle börja skriva igen. Det var ju några år sedan sist. Köper ju så mycket beauty products så kanske borde skriva om dem. Passar på att skriva nu när jag har Aisha har inskolning . Det går ju bra än så länge . 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela