Nupurs mat

Nyttig, god, onyttig ja mat av alla slag

vakna jobba träna sova

Publicerad 2011-12-19 22:23:14 i Allmänt

Just nu är jag inne på en väldigt bra period. Jag har äntligen tagit tag med träningen och verkligen kört ganska hårt. Så just nu ser mitt liv ut så här : vakna jobba träna och sova, ja och sen kanske man gör lite saker där mellan. Som idag så gick jag och Karishma förbi Hm och hittad en massa fint, men vi köpte inte så mycket. En cerise sammetkjol och en jacka. Och detta för bara 275kr. Bilder kommer imorgon.

Nej nu ska jag kolla lite film. Godnatt

Då var det söndag igen.

Publicerad 2011-12-18 10:00:53 i Allmänt

Daarna går fort om man är ledi. Vaknade redan 8 i morse, typiskt. Idag har jag bara  lust att sova hela dagen eller liga i sängen hela dagen. Men ska försöka att vara lite aktiv och fixa lite saker här.
Igår var det personalfest på Wallmans. Det var mycket trevligt, men jobbigt att ta sig dit i detta äckliga väder.



Här är lite bilder från igår. Maten var bra men kanske lite för lite.

Ledig ledig

Publicerad 2011-12-17 15:27:38 i Allmänt

Idag är min lediga helg så superskönt. Men ska snart iväg till personalfest på wallmans. Ska bli kul men just nu så känns det som jag inte orkar att gå ut i detta väder. Men det kommer säkert att bli kul sen när man är där.

Har bakat lite i veckan och hittade på ett litet recept, eller et inte om jag hittade på men jag ändrade lite.

Pistage och russinkaka

  • 3 ägg
  • 75 g smör
  • 2 dl socker
  • 3,5 dl vetemjöl
  • 1,2 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 dl kesella eller turkisk yogurt, man kan ha i båda två.
  • 1 dl skalade hackade pistagenötter
  • 1 dl hackade vindruvor.

Ungnen ska vara på 150 grader. Gör som en vanlig sockerkaka.  Kakan ska gräddas under en till en och en halv timme i nedre delen av ugnen. Det kanske ser ut som en kärringkaka, men kan säga att kakan togs slut fort fort.

Glömde ju att ta kort på den.

nej nu ska jag luncha lite här.

Who am I fooling

Publicerad 2011-12-14 00:12:28 i Allmänt

Det var ett tag sedan jag bloggade. Har lite bilder från min möhippemiddag som världens bästa tjejer hade fixat. Tänkte att jag skulle lägga upp dem imorgon.
Jag är ledig imorgon och tänkte att jag skulle träna 7 på morgonen. Men som sagt who am I fooling. Jag kom för en stund sedan och tror verkligen inte att jag kommer att infinna mig i gymmet klockan 7. Men som sagt vi får se, jag har verkligen varit duktig men träningen.
Annars har jag tänkt att jag skulle vila på min lediga dag, städa lite och sen baka. Det känns som det var ett tag sedan. Jag vet inte rikigt vd för något.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela