Nupurs mat

Nyttig, god, onyttig ja mat av alla slag

Vardagsmiddag

Publicerad 2012-10-19 12:26:17 i

Hej har inte bloggat på ett tag.
Nu har mannen kommit och varit upptagen att vara med honom och sen har jag blivit sjuk också . Typiskt när man slappnar av.
Hade en liten middag med några av mina vänner här hemma hos oss. Lyckades göra perfekta kladdkakan och mudcaken . Dem blev både kladdig och mjuk. Ska nog försöka igen.
Till middag blev det hela kycklingar med fyllning i ugn. Fyllningen var bulgur, morötter och lök. Serverades med saffransris och potatisklyftor i en marinad med vitlök, olivolja, basilika, chili och salt.
Gjorde fetaost och rödlöksfyllda burekas. Hade även mynta sås och sallad.
Med andra ord blev det en prefekt middag.

Perfect chocolate cake

Publicerad 2012-10-04 19:18:47 i

Drömmer att äta den perfekta chokladkakan igen. Jag kommer nog baka mycket nu när mannen kommer . Han älskar ju all sorters mat och efterrätter. Nästa vecka blir det att försöka mig på något nytt recept med choklad. The perfect chocolate cake. Kolla in dessa grymma kakor .

Honeymoon

Publicerad 2012-10-03 20:51:17 i

Snart är mannen här och snart är det dags för honeymoon . Punta cana i dominikanska republiken i hela 2 veckor . Det ska bli härligt att åka iväg med mannen. Nästa år hoppas jag på Mexiko. Vi får se om det finns några pengar till det.

50 shades grey

Publicerad 2012-10-02 20:43:46 i

Hört så mycket om 50 shades böckerna. Att de skulle vara så bra och att det var så mycket hysteri omkring dem. Så jag köpte boken förra veckan men förstod senare att det var den sista boken jag köpt. Så i lördags köpte jag den första boken och idag är jag klar med bok nummer 2 . Jag måste nog säga att jag aldrig varit så snabb med att läsa ut några böcker så snabbt .
Härlig läsning har jag haft sedan tisdags . Sist jag läste några böcker på kort tid var nog Twiligt böckerna.
Nu längtar jag tills filmen kommer ut.
Denna bok borde också läsas av män. Hahaha . Alla kvinnor vill väl ha en man som uppskattar en kvinna på det sättet.
Jag rekommenderar den till alla och inte för att den innehåller massa snusk utan för att man som läsare vill veta mer och mer. Det är väl så en bra bok ska vara.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela